SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 203 067/002 | 8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. ápr. 5.


Igazgatóság

  Csány 140- Jubileumi ünnepség

  A Zalaegerszegi SZC Csány László Technikuma fennállásának 140 éves évfordulója alkalmából jubileumi ünnepséget tartott.

  Csány 140- Jubileumi ünnepség

  Csány 140 - Jubileumi ünnepség a Zsinagógában

  Az iskola fennállásának 140 éves jubileuma alkalmából rendezett ünnepségen Németh Andrea igazgató köszöntötte a közéleti szereplőket, volt és jelenlegi oktatókat, diákokat, minden kedves vendéget. Beszédében kiemelte, a Csányos elődök és jelenlegi oktatók és diákok olyan értékeket hoztak létre a Csány-ban, amely tiszteletre méltó, feledhetetlen, egyedüli.

  Az intézmény ünnepségét megtisztelte Dr. Hankó Balázs államtitkár (Kultúrális és Innovációs Minisztérium). Ünnepi köszöntőjében kiemelte, hogy a Csány László Technikum a megújult szakképzés elismert, fontos szereplője, amelyet igazol a Technikumok 2024 évi rangsorában elért 9. helyezése.

  Balaicz Zoltán Zalaegerszeg Megyei Jogú Város polgármestere ünnepi beszédében méltatta az iskolai korábbi és jelenlegi vezetése, közössége által elért eredményeket. Hangsúlyozta, hogy a város legpatinásabb intézménye mindig is élenjáró volt abban, hogy a magasan felkészült szakemberek kibocsátásával hozzájáruljon Zalaegerszeg város fejlődéséhez.

  Vigh László országgyűlési képviselő köszöntőjében gratulált az intézménynek a jubileum alkalmában. Felidézte szülőként átélt Csányos szép emlékeit, majd  iskolában folyó magas színvonalú oktató-nevelő munkára hallgatóság figyelmét.

  Az ünnepség keretében az intézmény volt vezetőinek és jelenlegi oktatóinak áldozatos munkáját ismerte el Csány Emlékplakettel.  Az elismerésben részesültek:

  - Dr. Lepsényi Imre nyugalmazott igazgató.

  - Molnár Ernő nyugalmazott igazgató, 

  - Englertné Szili Mária oktató,

  - Nagy Imre oktató.

  A jubileum alkalmából a Csány László Technikum a szakmai képzéseihez nyújtott  több éves erkölcsi és anyagi támogatást két kiemelt partnervállalatának adományozott elismerő okleveléllel köszönte meg. A díjban részesült: az OTP Bank Nyrt. Zalaegerszegi Fiókja és a Flex International Kft.

  Az ünnepség keretében az intézmény közössége több elismerő oklevelet is átvehetett.

  Zalaegerszeg Megyei Jogú város elismerő oklevelét Balaicz Zoltán polgármester adta át.

  A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum 300 000 Ft támogatással járó elismerő oklevelét Szabó Károly kancellár és Vizlendvai László főigazgató adta át.

  Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az intézmény magas szakmai színvonalú oktatói munkáját szintén elismerő oklevéllel ismerte el, amelyet Kovács Dezső elnök adott át. 

  „Csányos szív, Csányos lélek, Csányos leszek, amíg élek.” 💚 Ez mondat köti össze az iskolában múltat a jelennel és vetíti előre a jövőt. Egy olyan jellemformáló közösséget, akiket az intézmény szellemisége köt össze. Hiszünk abban, hogy ebben az összetartó erőben az intézmény újabb 140 éves története lakozik.💚

   

  GALÉRIA

  Csány 140- Jubileumi ünnepség

  VIP csoportkép.jpg
  Andi beszéd.jpg
  Hankó Balázs2.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Startup vállalkozást alapítottak a zalaegerszegi Csányos diákok

  Startup vállalkozást alapítottak a zalaegerszegi Csányos diákok

  Az országban egyedülálló módon a Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum diákjai létrehozták az iskola első startup vállalkozását.

  2024. máj. 17.


  IKK

  Csányos diákok összefogása az állatokért

  Csányos diákok összefogása az állatokért

  Az intézmény diákjai és oktatói az Állatvédelmi projekt keretében gyűjtést szervezett a Bogáncs Állatmenhely javára. A felajánlott állateledeleket oktatóink adták át a menhely számára.

  2024. máj. 10.


  Igazgatóság

  Kiváló eredményeket értek el diákjaink a Megyei Atlétika Diákolimpián

  Kiváló eredményeket értek el diákjaink a Megyei Atlétika Diákolimpián

  Egyéni és váltó futószámokban is Csányos diákok állhattak fel a dobogó 2. fokára az Atlétika Diákolimpia megyei döntőjében.

  2024. máj. 3.


  Igazgatóság


  Partnereink

  SZC logo

  Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


  Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum

  8900 Zalaegerszeg, Jókai M. u. 4-6.

  Telefon: +3692511800

  E-mail: igazgatosag@csany-zeg.hu

  OM azonosító: 203 067/002


  2024Zalaegerszegi SZC Csány László Technikum